Fiscalist worden?

Een accountantskantoor als Countus kan niet zonder haar fiscalisten. Onze fiscalisten, ook wel fiscaal adviseurs genoemd, kennen alle ins en outs over fiscale zaken. Als jij een scherp financieel brein hebt en een talent voor het oplossen van lastige puzzels, past werken als fiscalist bij Countus jou misschien wel heel goed. Bij Countus geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling, en als fiscalist heb je bij ons volop kansen om jezelf te ontplooien. Maar wat betekent het nou eigenlijk om als fiscalist te werken en waarom zou je dat bij Countus willen doen?

 

Wat doet een fiscalist?

Bij Countus ben jij als fiscalist degene die met alle belasting- en regelgevingsdingen jongleert. Jij bent als het ware onze go-to-expert voor dit soort dingen. Je pakt de ingewikkelde wetten en regels en maakt er praktisch advies van dat onze klanten helpt om slimme financiële keuzes te maken. Of het nu gaat om het optimaliseren van belastingzaken, het geven van advies over belastingbeleid of het begeleiden bij ingewikkelde financiële zaken – als fiscalist ben jij de held die klanten door het fiscale doolhof loodst.

Wat verdient een fiscalist?

Bij Countus belonen we goed werk goed. Als fiscalist kun je rekenen op een mooi, marktconform salaris. Maar we bieden je nog meer dan dat. We hebben een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf ontwikkelen. Sterker nog: we moedigen je aan om initiatief te nemen om jezelf te ontwikkelen. Zo stimuleren we ondernemerschap. Bovendien hebben we flexibele werktijden zodat je een goede balans kunt houden tussen werk en je privéleven.

Hoe word je fiscalist bij Countus?

Een specifieke opleiding tot fiscalist is er niet. Bovendien weet je vaak aan het begin van je opleiding niet precies wat je wilt. Wij denken dan ook in kansen en geven je volop mogelijkheden wanneer je een opleiding in de richting van economie hebt gevolgd en/of affiniteit hebt met fiscale zaken. Of je nou al ervaring hebt als fiscalist of juist helemaal nieuw bent in dit veld, we willen je graag helpen om je vaardigheden te ontwikkelen. Als je de motivatie hebt, dan hebben wij de kansen en opleidingen voor jouw succes als fiscalist bij Countus.

Belangrijke rol voor ondernemers

Bij Countus gaat het niet alleen om cijfertjes. We begrijpen dat elke euro telt en dat financiële beslissingen mensen echt kunnen helpen. Als fiscalist ben jij de persoon die anderen helpt om financieel op koers te blijven en kansen te grijpen. Dus, ben je klaar bent om je financiële skills in te zetten voor een betere toekomst? Ontdek de vacatures tot fiscalist bij Countus!

Werken als fiscalist bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als fiscalist? Neem dan contact met ons op!