Ontdek je potentieel. Kies voor een stage bij Countus. 

Volg jij een (hbo)-opleiding accountancy, finance & control, een agrarische opleiding of juist een opleiding in de richting van IT, HR of marketing? En wil je jezelf ontwikkelen met een uitdagende en leerzame stage? Mooi, want die kans bieden wij je graag!

Hier mag je op rekenen:

  • Goede begeleiding;
  • Een ruime stagevergoeding;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Gezellige collega’s!

Heb je een vacature op het oog en besluit je te gaan solliciteren? Leuk! Wellicht dat wij jouw nieuwe werkgever worden. Wij werken volgens een vaste sollicitatieprocedure. Van CV en motivatiebrief tot het tekenen van je contract. Benieuwd hoe de stappen eruit zien? Je vindt onze sollicitatieprocedure hier!

Heleen Admiraal

Heleen Admiraal

HRM

Heleen Admiraal is Corporate Recruiter bij Countus. Heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Zo ziet een stage bij Countus eruit

Wij hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling. Dit staat in jouw stage dan ook voorop. Als je stage bij ons komt lopen, mag je rekenen op goede begeleiding vanuit onze kant. Een ervaren collega zal je de fijne kneepjes van het vak leren en jou gedurende je stageperiode bijstaan. Zo leer je veel! Ook van jou verwachten we wat terug. Nieuwsgierigheid, de wil om te leren en accuraat en gestructureerd werken zijn belangrijke voorwaarden voor het stage lopen bij Countus.

Ieder jaar starten er zo’n veertig stagiaires bij Countus, verdeeld over onze 26 vestigingen. Sommigen studeren af, anderen werken mee en weer anderen volgen een duaal traject. Ook de opleidingen lopen uiteen: van finance- en accountancy-opleidingen tot HRM, juridisch of agro. Heb jij een voorkeur voor een specifieke sector of locatie? Geef dit dan vooral aan, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kennismaken?

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Countus? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Dan nemen we binnen 48 uur contact met je op. Zelf contact opnemen kan uiteraard ook!