Over ons
Countus als werkgever

Wie zijn we nou eigenlijk?

Verbonden, ruimte voor ontwikkeling, betrokken en no-nonsense: dat zijn de kernwaarden van ons werkgeversmerk. Vanaf onze oorsprong, bijna 100 jaar geleden, voelden we deze al. En vandaag de dag dragen we deze nog altijd uit. We zijn trots op wat we doen en trots op onze mensen, die zich dag in, dag uit inzetten voor Countus.

Wat onze mensen gemeen hebben? We staan met beide benen op de grond, hebben een interne drive om onze klanten verder te helpen, zijn oprecht én hebben ambities. Ambities om te ontwikkelen en ambities om door te groeien. Vanuit Countus stimuleren we deze ambities. De kennis die je nodig hebt om je functie goed uit te voeren bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via opleiding en via boeken. Exact zoals jij het nodig hebt.

Wel dien je zelf initiatief te nemen. Ons motto is dan ook: groei begint met jouw initiatief. We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkelpad en bij jou als persoon. Want: als jij de rol van jouw functie kan én durft te pakken, zal ons bedrijf groeien en bloeien.

Betrokken

Met Team Countus ben je nooit alleen. Wij staan dichtbij onze mensen en hanteren korte lijnen. Bij ons staan de deuren altijd open. Door onze platte organisatiestructuur, is de stap naar de (regio)directie zo gemaakt. Wij hebben vestigingen door het hele land, maar samen dragen wij het Countus-gevoel uit. Daarbij geloven wij in onze mensen als ambassadeur van het merk.

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. Ondernemerschap heerst binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Niet alleen van een opleiding, maar ook van elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat.

 

Verbonden

Team Countus. De enige manier om meer te bereiken, is door het samen te doen. We verbinden onderling. Maar ook met onze klanten, dat is ons werk. En daarin ben jij een belangrijke schakel. Maak impact vanuit jouw rol. Met vestigingen door het hele land hebben wij jou voldoende te bieden om je te ontwikkelen als professional, maar zeker ook als mens!

No-nonsense

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor plezier. Medewerkers zoeken elkaar dan ook regelmatig op. Want: samen bereiken we meer dan alleen.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Ben je benieuwd naar Countus als werkgever en wil je graag kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!