Bij ons kan je groeien.
Op jouw eigen initatief.

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Zo blijven we leren, van training, van projecten en van elkaar. #ruimtevoorontwikkeling


Zo merk jij dat:
• Op de Countus Academy stimuleren wij jou om opleidingen te volgen;
• Samenwerken en leren van elkaar staat hoog in het vaandel;
• Er is ruimte voor jouw ambitie om leidinggevende te worden;
• Lekker no-nosense. Bij ons staan deuren altijd open om ideeën te bespreken.

Leer verder

Ontdek de Countus Academy

Doorgroeien is bij ons geen uitzondering, maar een garantie. Om dit te bewerkstelligen geven wij jou alle handvatten die je nodig hebt. Wél verwachten we dat je zelf initatief neemt. Sluit je daarom aan bij onze Countus Academy. Deze leerschool bevat alles waarmee jij je als professional continu kan blijven ontwikkelen. Denk aan workshops, trainingen en actualiteitenprogramma's op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch, agro en de begeleiding aan (Agro en MKB) familiebedrijven. Je zal niet alleen een professionele groei doormaken, maar ook zeker een persoonlijke.

Samen zijn wij Countus

Wat maakt alles leuker? Juist. Het samen doen. Daarom supporten wij je om elkaar te ontmoeten op kantoor, samen trainingen te volgen en te leren van elkaar. Wij geloven in de kracht van het samen doen.

Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel

Wat past bij jou?

Kies bijvoorbeeld onze opleiding tot Register Ondernemersadviseur of het Management Development programma. Deze is uniek bij Countus. Of kies voor een training specifiek gericht op Agro-klanten. Hoe dan ook: kies iets wat jou past. Verwerk het in je Groeiplan, die je samen met je leidinggevende opstelt. Zo groeien we samen verder.

Kies voor groei,
Kies voor Countus

Ben jij geïnteresseerd in het werken bij Countus of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters.