Toerisme en recreatie in hart en nieren 

Countus Ommen

Steek de Vechtbrug over en het vakantiegevoel komt je al tegemoet: onze vestiging in Ommen ademt toerisme en recreatie. En daar in Ommen zijn wij met Countus al ruim twintig jaar gevestigd. Onze focus? Die ligt volledig op MKB-klanten. Van de bakker om de hoek tot multinationals, we bedienen ze allemaal met dezelfde passie en drive. We zijn immers echte aanjagers. Zowel voor onze klanten met bijvoorbeeld congressen, als voor elkaar, waar we persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Ruim de helft van ons volgt immers een opleiding.

Ook hierom staan we bekend:

Als MKB-vestiging met een focus op de bloeiende toerisme- en recreatiesector zetten wij ons dagelijks in om ondernemers verder te helpen. Daar halen we plezier en voldoening uit, en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • We geloven in de potentie van studenten en schoolverlaters;
  • Persoonlijke ontwikkeling is bij ons van heel groot belang;
  • We houden van een grap en een grol: helikoptertjes vliegen hier vaak door de lucht.

Over ontwikkeling…

Zonder vertrouwen, geen opvolging van de wacht. Zonder ontwikkeling, geen verbetering. Wij steken veel tijd en energie in groei en ontwikkeling. Schoolverlaters en studenten geven wij alle kansen om het vak in de praktijk te leren. Sterker nog: we hebben zelfs een senior collega vrijgemaakt die als mentor de junioren opleidt. Met de juiste begeleiding groeien deze junioren bij ons weer door naar een rol als adviseur. En dat loont.

 

Kort op het toerisme

Ons doel is helder: onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarbij geloven wij dat nabijheid erg belangrijk is. We willen er kort op zitten, vandaar dat wij zo kort op het toerisme zitten in hartje Ommen. Zo zien én voelen we wat er gebeurt in de regio, en kunnen we daar direct op inspelen. En die nabijheid, dat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Ommen
Van Reeuwijkstraat 48
7731 EH Ommen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur