Agro in hart en nieren 

Countus Hardenberg/Vriezenveen

We mogen dan misschien wel verspreid zitten over twee plaatsen, toch zijn we verenigd in één vestiging. Countus Hardenberg/Vriezenveen. Onze cultuur? Die is nuchter, laagdrempelig en extreem betrokken bij de klant én bij elkaar. We gaan voor elkaar en voor onze klanten door het vuur en we doen altijd iets extra. Toch schreeuwen we dit niet van de daken. We staan met de poten in de klei, letterlijk en figuurlijk. We zijn immers agrariërs, onze klanten zijn dat ook en de agrarische cultuur zit in ons bloed. We weten dan ook hoe de vork in de steel zit bij onze klanten. Maar naast dat harde werken, hebben we het ook enorm gezellig met elkaar. En op die balans zijn we trots.

Ook hierom staan we bekend:

In Hardenberg/Vriezenveen zijn we een op en top agro-kantoor. Niet alleen onze klanten zijn dat, maar al onze medewerkers hebben in zekere zin affiniteit met agro. Heel handig, want zo spreken we de taal van de klant en kunnen we gerichter advies geven. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • Familiebedrijven zijn bij ons eerder de regel dan uitzondering;
  • We hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit;
  • Ons team blijft op een feestje vaak het langste hangen.

Familiebedrijven

Loyaliteit is bij ons een belangrijk goed. Zo zijn veel van onze klanten familiebedrijven, waar gezinsopvolging veelal de standaard is. We hebben dan ook klanten die vanaf de wieg tot aan het graf bij ons klant zijn. Dat is loyaliteit op het hoogste niveau. We kennen de klant hierdoor door en door en kunnen heel gericht advies geven. Van een stapje extra zetten zijn we ook niet vies: we gaan voor onze klanten door het vuur.

Tussen de tracktoren en weilanden

Met een kantoor in Hardenberg en een in Vriezenveen, zitten we middenin de agro-gemeenschap. Een strategische plek voor ons. Maar ook onze collega’s hebben vrijwel allemaal affiniteit met agro. De een is een boerenzoon en is in deze cultuur opgegroeid, de ander werkt parttime als boer en parttime als accountant. Het kan allemaal bij ons.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Hardenberg
De Schans 3
7773 AA Hardenberg 

Countus Vriezenveen
Koningsweg 6B
7672 GD Vriezenveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur