Waar gezelligheid en ontwikkeling hand in hand gaan

Countus Mill

We zijn de enigste vestiging van Countus in Brabant, maar dat mag de pret niet drukken. We zijn immers de gezelligste vestiging van Countus. Dat voel je in de sfeer, in hoe we met elkaar omgaan én hoe we met de klant omgaan. We maken hier immers het verschil. Klanten kennen we al jarenlang en persoonlijke aandacht is een garantie. Samen vieren we elk succes, elk bijzonder moment. We werken voor zowel agro- als MKB-klanten en daarin willen we groeien. Groei waaraan jij kan bijdragen. Bij ons kan je enorm veel leren van ervaren collega’s. Ontwikkeling en een fijne sfeer, daar mag je als collega van Countus Mill op rekenen.

Ook hierom staan wij bekend:

In Mill hebben we een brede klantenkring. Van landbouwers in de agro-sector tot medisch specialisten en transporteurs in de MKB-branche. Er is dus volop ruimte om van diverse branches te proeven. Waar wij verder bekend om staan?

 

  • De senioriteit is hoog: volop kans om te leren
  • We zijn een levendig kantoor met een laagdrempelige sfeer
  • Personeelsuitjes zijn er volop en partners zijn altijd welkom

 

Groei en ontwikkeling

Wij geloven heilig in het principe ‘learning on the job’. Ambitie en enthousiasme is belangrijker dan kennis. Veel van onze starters zijn dan ook gedreven tot op het bot. Zij krijgen van ons het vertrouwen en kunnen het vak in de praktijk leren. Ervaring is er genoeg, waar je uit kan putten. Zo staan we voor jouw ontwikkeling en kan je snel groeien in korte tijd.

Brabantse gezelligheid

Onze locatie is gevestigd aan het levendige Marktplein in Mill. De winkels zijn dichtbij en daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt, voor bijvoorbeeld lekkere broodjes. En ook zonder winkelbezoek gaan we graag samen wandelen in de pauze. We mogen dan misschien verder weg zitten van de andere locaties, maar bij uitjes van Countus breed zijn we altijd van de partij. En onze eigen uitjes? Die zijn er ook regelmatig, mét partners. Kortom: aan gezelligheid geen gebrek.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Mill
Markt 29
5451 BS Mill

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur