'De complexe opdrachten geven me veel energie.'

'De complexe opdrachten geven me veel energie.'

Sinds 2018 versterkt Gerben Arts als senior assistent accountant het team van Countus Mill met een opvallende toewijding en expertise. Zijn werkdagen vullen zich met het navigeren door de complexe financiële vraagstukken van zowel agrarische als MKB-ondernemingen. "Het zijn juist de complexe uitdagingen die me energie geven," vertelt Gerben. "Elke dag is anders en iedere klant vraagt een andere aanpak, en dat maakt mijn werk allesbehalve eentonig."

Detailzoeker in werk én hobby

Gerben's fascinatie voor detail en diepgang blijft niet beperkt tot zijn professionele leven. Buiten kantooruren wijdt hij zich aan het verzamelen van mineralen, kristallen en edelstenen. Deze hobby heeft hij al van kinds af aan. Sinds de corona-pandemie is deze hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf in de verkoop van zijn vondsten. “Het op zoek gaan naar mineralen is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken,” vertelt Gerben.

Informele sfeer voorop

Waarom Gerben voor Countus koos? "Ik zocht naar een werkomgeving waar de informele sfeer vooropstaat," zegt Gerben. En dat vond hij in Mill. De sfeer is er open en collegiaal, waarbij iedereen gelijk is en de deuren letterlijk altijd open staan. De prestatiedruk ligt een stuk lager dan elders in de markt. Juist die verminderde druk stelt Gerben in staat om te excelleren in zijn vak. “Ik krijg veel energie van mijn werk, met name van de complexere opdrachten. Ook daarnaast zet ik mij graag in voor Countus breed en mijn collega’s. Zo draag ik graag bij aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe collega’s.”

Meer dan klantenwerk

Naast zijn reguliere taken voor klanten heeft Gerben een sleutelrol gespeeld in de digitalisering binnen Countus. “Ik vond dat het anders kon en heb dat doorgevoerd bij Countus Mill. Nu reikt dit project zo ver dat ik ook steeds vaker vragen krijg van andere locaties met dezelfde wens.” Ook voor het helpen van collega’s draait Gerben zijn hand niet om. “Het delen van kennis en collega's helpen is wat ik het liefste doe," vertelt hij trots. Gerben staat bekend als de go-to persoon voor zowel vragen over complexe klantcasussen als voor hulp bij interne projecten. Zijn betrokkenheid reikt dus ver buiten de grenzen van Mill.

'Als je op zoek bent naar een plek waar je jezelf kunt zijn, waar flexibiliteit en groei hand in hand gaan, dan ben je hier aan het juiste adres.'
GERBEN ARTS

De kracht van Mill

Het kantoor in Mill kenmerkt zich door een hechte en vaste groep collega's die het belangrijk vinden om ook buiten het werk om met elkaar te verbinden. "Een wandeling tijdens de lunch is bij ons niet ongewoon," lacht Gerben. Het is een moment om het werk even los te laten en elkaar op een persoonlijke manier te leren kennen.

Aan degenen die overwegen deel uit te maken van het Countus-team, heeft Gerben een duidelijke boodschap: “Als je op zoek bent naar een plek waar je jezelf kunt zijn, waar flexibiliteit en groei hand in hand gaan, dan ben je hier aan het juiste adres.”

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Countus Mill? Of zoek je een nieuwe uitdaging ? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over werken bij Countus.