Pionieren in de polder

Countus Emmeloord

Countus Emmeloord: een plek waar ontdekken, uitdagingen aangaan en lef tonen de identiteit vormt. Dat doet het al sinds onze start, waar pionieren in de polder een begrip was. Door de jaren heen is dat onveranderd. In ontwikkeling, want een junior die nog maar een jaar bij ons werkt vertellen wij gerust dat hij of zij kan doorgroeien tot ondernemersadviseur. In klanten, want we zijn volop bezig om onze MKB-portefeuille uit te bouwen. En in nieuwe ontwikkelingen, want die volgen we op de voet en collega’s geven we volop ruimte om dit te ontdekken.

Ook hierom staan wij bekend:

Emmeloord is een dynamische vestiging. We zijn een groot kantoor, we hebben veel collega’s en veel diversiteit in klanten. Voor onze collega’s is er veel mogelijk. Van opleiding volgen tot nieuwe markten aanboren, als jij laat zien dat je het wilt, kan er heel veel. Ook hierom staan wij bekend:

 

  • Betrokkenheid bij klant en collega is de basis
  • Bij ons kan je jezelf zijn
  • Ondernemerschap heerst

Mensgericht

We mogen dan wel een groot kantoor zijn, aan hierarchie doen we hier niet. Iedereen is gelijk en we laten elkaar in onze waarde. Jouw mening telt: of je nou een stagiair bent die een paar maanden binnen is of een senior ondernemersadviseur met jarenlange ervaring. We hanteren dan ook een mensgerichte blik, zowel naar onze collega’s toe als naar onze klanten. Relatie voor resultaat.

Groei in het MKB

Momenteel zijn wij volop ons pionierschap aan het herontdekken. We hebben een klantenportefeuille in agro-klanten die staat als een huis. Die willen we behouden. Onze MKB-portefeuille? Die willen we verder opbouwen. En daar kan jij aan bijdragen. Zo ben je letterlijk onderdeel van onze groei.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Emmeloord
Daalder 1 
8305 BE Emmeloord

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur