Dé agro-specialist van Drenthe

Countus Assen

Het DNA van Countus Assen? Agro. Hier hebben we als team ons fundament gelegd. Maar dat betekent niet dat we niet meer doen. Veel van onze klanten verrichten nevenactiviteiten in bijvoorbeeld zorg of recreatie, en ook het MKB bedienen wij. Allemaal vanuit dezelfde overtuigingen: klanten het beste bieden. Bij ons vind je een team gedreven professionals, dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest. We doen wat we beloven, op een laagdrempelige manier. Ons doel is om te groeien, maar niet ten koste van alles. Kwaliteit zullen we altijd blijven waarborgen.

Ook hierom staan we bekend:

In Assen staan we bekend om onze Agro-portefeuille. We zijn dan ook niet voor niets dé agro-vestiging van Drenthe. Maar we willen meer. Zoals groeien in onze MKB-portefeuille. Waar wij bekend om staan?

 

  • Vanuit Assen trekken wij de kar in het bedienen van klanten in de paardenhouderij;
  • Samenwerken is bij ons de basis;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er bij ons volop

De paardenhouderij

Waar we in Assen bekend om staan? Vanuit hier is de tak ‘paardenhouderij’ opgezet. Een team gedreven collega’s bedienen diverse klanten in de paardenhouderij vanuit Assen. Dit is niet alleen een mooi voorbeeld van innovatie en groei, maar ook van persoonlijke ontwikkeling vanuit de oprichters hiervan.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Onze sfeer is laagdrempelig en persoonlijk. Je staat er niet alleen voor, we helpen elkaar en doen het werk als team. Zo kan je volop leren. Van elkaar, maar ook via opleiding en ontwikkeling. Bij ons krijg je er alle ruimte voor. Sterker nog: we moedigen het aan. Want als jij groeit, komt dat ook weer ten goede aan de kwaliteit die wij garanderen.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Assen
Zwedenlaan 3
9403 DD Assen

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur