'Ik heb een passie voor paarden en vind het geweldig om mij bij Countus in te zetten voor deze sector’

'Ik heb een passie voor paarden en vind het geweldig om mij bij Countus in te zetten voor deze sector’

Karin Snippe is inmiddels al bijna 6 jaar werkzaam bij onze vestiging in Emmeloord en maakt in januari de overstap naar de vestiging in Assen. Samen met haar vriend Jeroen woont ze in het mooie Zuidwolde. Naast haar baan bij Countus is Karin ook privé behoorlijk ondernemend. ‘Ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken, een terrasje te pakken en lekker te shoppen. Daarnaast doe ik graag aan CrossFit. Daar ben ik zo'n 3 keer per week te vinden. Ik hou er van om mezelf steeds weer opnieuw uit te dagen, zowel op het gebied van kracht als conditie.’

Blijven ontwikkelen

Als ondernemersadviseur helpt Karin haar klanten bij het maken van de juiste keuzes. Ze denkt met ze mee om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen. Voordat Karin als ondernemersadviseur aan de slag ging, heeft ze eerst een aantal jaren als Assistent Accountant gewerkt. ‘Door mijn ambities om verder te groeien en mijzelf steeds te blijven ontwikkelen, kreeg ik de kans om verder te gaan als ondernemersadviseur’, vertelt ze.

Door middel van cursussen, intervisies en scholing blijft Karin zichzelf steeds verder ontwikkelen. Dit vindt ze erg belangrijk en leerzaam. Ze haalt graag het beste uit zichzelf. Ook haar collega’s spelen een belangrijke rol in haar ontwikkeling. ‘Elke klant is anders en moet je op een andere manier helpen. Het is fijn om hier met collega’s over te sparren en van elkaar te leren.

Passie voor paarden

Naast haar werk heeft Karin nog een andere passie. ‘Vroeger heb ik altijd paardgereden en dit vind ik nog steeds erg leuk. Een paard heeft alleen veel aandacht nodig en op dit moment verdeel ik mijn tijd net iets anders. Ik heb tijdens mijn studies altijd met paarden gewerkt. Zelfs naast mijn 40-urige baan bij Countus had ik nog een bijbaan waarin ik met paarden werkte. Ik was groom op een internationale springstal en ging vaak mee op concours, zowel nationaal als internationaal.’

In de afgelopen periode is Karin haar passie voor de paardenhouderij gaan combineren met haar functie als ondernemersadviseur. Samen met andere collega’s zet zij zich binnen Countus met succes in voor klanten binnen de paardenhouderijsector.

'Door mijn ambities om verder te groeien en mijzelf steeds te blijven ontwikkelen, kreeg ik de kans om verder te gaan als ondernemersadviseur.'
KARIN SNIPPE

Combinatie van werk en passie

‘Naast mijn huidige werkzaamheden voor klanten in de akkerbouw en melkveehouderij ben ik nu ook actief in de sector paardenhouderij’. zegt Karin. ’Ik heb Hippische Bedrijfskunde gestudeerd en daarvoor Paardenhouderij. Tijdens mijn studies heb ik veel kennis opgedaan in de hippische wereld. Dit miste ik toch wel in mijn eigen werkzaamheden. Daarom hebben we besloten hier meer aandacht op te vestigen.’ Samen met haar collega’s heeft Karin een ervaren en ambitieus team opgebouwd dat zich richt op deze specifieke sector.

Kansen bij Countus

Karin kijkt met trots naar de ontwikkelingen van de paardenhouderij binnen Countus. ‘Zo bijzonder dat er nu een groot team van enthousiaste collega's om ons heen staat. Zo kunnen we deze tak verder ontwikkelen en onze kennis en kunde uitdragen. Karin ziet Countus als een mooie organisatie waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. ‘Kansen die voorbijkomen, zoals doorgroeien naar ondernemersadviseur of het ontwikkelen van het expertise team paardenhouderij zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze kansen heb ik met beide handen aangegrepen. Zulke mogelijkheden liggen er ook voor jou en er is altijd wel een kantoor dat bij jou past’.

Meer weten?

Vind jij het ook belangrijk dat jouw werkgever je de kansen biedt om jezelf te kunnen ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze organisatie kunnen versterken! Heb je vragen over werken bij Countus? Kijk dan op onze werken-bij-website of neem contact op met onze recruiters, zij geven je graag meer informatie.