'Ik heb alle functies gezien. Van junior assistent tot business teamleider'

'Ik heb alle functies gezien. Van junior assistent tot business teamleider'

Heb je het over hard werk en toewijding, dan is Marcel de Ronde het levende bewijs. Begonnen als junior assistent accountant bij Countus Emmeloord in 2009, heeft Marcel zich opgewerkt tot een belangrijke dubbelrol als business teamleider en ondernemersadviseur. “Enerzijds stuur ik het team aan en help ik hen om mooi werk voor klanten te kunnen doen, anderzijds heb ik nog mijn eigen klantenportefeuille. Een mooie, maar intensieve combinatie,” vertelt Marcel.

Een inspirerende dubbelrol

Marcel is niet van de een op de andere dag business teamleider geworden. “Ik ben gestart als junior en heb elke stap in het proces ervaren, van junior assistent accountant tot aan mijn huidige positie," vertelt Marcel trots. Deze functie, in combinatie met zijn eigen klantenportefeuille, is uniek en benadrukt zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. "Als business teamleider focus ik minder op direct klantwerk, maar de combinatie met ondernemersadviseur vind ik erg leuk. Het stelt me in staat om zowel invloed uit te oefenen op mijn team als directe service te bieden aan klanten," legt Marcel uit. Deze dubbelrol is een voorbeeld van hoe een passie voor zowel leiderschap als klantenservice kunnen leiden tot een succesvolle carrière bij Countus.

Persoonlijke drijfveren

Wat Marcel drijft in zijn baan? "Het gaat om het bereiken van dingen met het team en de energie die dat geeft. Het teamgevoel bij Countus is heel bijzonder. Ondanks de drukte, staat iedereen altijd klaar voor elkaar," zegt Marcel. Hij benadrukt ook het belang van persoonlijke ontwikkeling en leren, iets wat hij zowel in zijn werk als privéleven nastreeft, of het nu gaat om zijn betrokkenheid bij voetbal, racefietsen, reizen, of het doorbrengen van tijd met zijn gezin.

Groei en ontwikkeling

Marcel benadrukt de ontelbare mogelijkheden voor groei en ontwikkeling bij Countus. "De mens staat centraal bij Countus. Er is altijd ruimte om te groeien en te leren. Als je je ambities kenbaar maakt, wordt je gesteund om deze te realiseren," deelt Marcel. Zijn advies aan nieuwe collega's? "Stel je open, geef je wensen aan en grijp de kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Countus is er altijd een weg voorwaarts."

'De mens staat centraal bij Countus. Er is altijd ruimte om te groeien en te leren. Als je je ambities kenbaar maakt, wordt je gesteund om deze te realiseren'
MARCEL DE RONDE

Blik op de toekomst

Marcel's ambitie gaat verder dan zijn persoonlijke ontwikkeling. "Mijn doel is om als kantoor onze MKB-portefeuille verder uit te bouwen, relevant te blijven voor onze AGRO klanten en het kantoor nog succesvoller te maken. Niet alleen in cijfers maar ook als een plek waar mensen graag werken en zich kunnen ontwikkelen," legt hij uit. En als je het over ontwikkelen hebt, is Marcel daar een prachtig voorbeeld van.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Countus? Of zoek je een nieuwe uitdaging ? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over werken bij Countus.