Bij ons kan je groeien.
Op jouw eigen initatief.

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Niet alleen door middelvan een training, maar ook van projecten en van elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat.


Zo merk jij dat:
• Op de Countus Academy simuleren wij jou om opleidingen te volgen.
• Samenwerken en leren van elkaar staat hoog in het vaandel.
• Er is ruimte voor jouw ambitie om leidinggevende te worden.
• Lekker no nonsens. Bij ons staan deuren alijjd open om ideeën te bespreken.

Leer verder

Ontdek de Countus Academy

Doorgroeien is bij ons geen uitzondering, maar een garantie. Om dit te bewerkstelligen geven wij jou alle handvatten die je nodig hebt. Wél verwachten we dat je zelf initatief neemt. Sluit je daarom aan bij onze Countus Academy. Deze leerschool bevat alles waarmee jij je als professional continue kan blijven ontwikkelen. Denk aan workshops, trainingen en actualiteitenprogramma's op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch, agro en de begeleiding aan (Agro en MKB) familiebedrijven. Je zal niet alleen een professionele groei doormaken, maar ook zeker een persoonlijke.

Kies bijvoorbeeld

Onze opleiding tot Register Ondernemersadviseur en het Management Development programma. Deze is uniek bij Countus. Of kies voor een training specifiek gericht op Agro-klanten. Hoe dan ook: kies iets wat jou past. Verwerk het in je Groeiplan, die je samen met je leidinggevende opstelt. Zo groeien we samen verder.

Kiezen uit wel 50 cursussen
en trainingen?

Cindy Pit vertelt er meer over.

Cindy Pit (47) is HR Consultant en Specialist op het gebied van Opleiden en Ontwikkelen bij Countus. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod uncidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tauon ullamcorper suscipit loborus nisl ut aliquip ex ea commodo.

Samen zijn wij countus

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk enspreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel ..

Verbreed je horizon

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel ..

Kies voor groei,
Kies voor Countus

Onze recruiters zitten vol verhalen over wat werken bij Countus inhoudt en hoe je hier kan doorgroeien. Neem contact met ze op en plan een kennismaking!