Waar ondernemerschap heerst

Countus Steenwijk

Ondernemend zijn we altijd geweest. Bij onze start, toen we enkel in de kop van Overijssel actief waren en vooral fiscale en juridische vraagstukken behandelden, tot nu, nu we als strategisch partner voor een brede klantenkring opereren. We werken voor zowel agro- als MKB-klanten, binnen een cirkel van zo’n 40 kilometer rondom Steenwijk. En daar zijn we trots op. Trots op wat we betekenen voor de klant, en trots op elkaar. Want naast dat we hard werken, zijn we een heel hecht team met een gedeelde passie.

Ook hierom staan we bekend:

Hoe je onze vestiging het beste kan typeren? Als ondernemend. Ondernemend in het buitengebied, ondernemend in ons werkgebied en in bijbehorende branches, ondernemend voor onze klanten én ondernemend in onze carrière. Want doorgroeien is hier erg belangrijk. Waar we nog meer bekend om staan?

 

  • We werken zowel voor MKB- als Agro-klanten;
  • Vrijwel de helft van onze collega’s startte ooit als stagiair;
  • Ondernemerschap heerst in de vestiging breed.

Van stagiair naar senior

Om een ondernemend team te hebben, moet je ondernemende mensen hebben. En die hebben we. Veel collega’s zijn ooit gestart als stagiair en doorgegroeid tot een senior-functie. We hebben dan ook veel tijd en aandacht voor ontwikkeling en geloven in de nieuwe generatie.

Van zaken afhandelen naar strategisch partner

De markt is veranderd, en wij veranderen mee. We geven niet langer enkel antwoord op fiscale en juridische vragen, maar zijn steeds meer geswitcht naar een rol als volwaardig adviesbureau. Zo wordt de impact die je op een klant hebt des te groter. Voor collega’s betekent dit dat je veel kennis dient te hebben van veel facetten. En daar investeren we volop in.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Steenwijk
Oostermeentherand 2C
8332 JZ Steenwijk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur