Waar ondernemerschap heerst

Countus Staphorst

Wij hebben veel gemeen met Staphorst. We zijn daadkrachtig, ondernemend, doen het samen en werken hard. En die mentaliteit delen we met elkaar. We zijn betrokken bij elkaar, bij onze klanten én bij Staphorst zelf. We zijn een 100% MKB-kantoor, waar we vol gaan voor onze klanten? Ons doel? Verder groeien. Maar óók de duurzame relaties die we hebben opgebouwd, behouden. We zijn immers een heel menselijk kantoor, waar we iedere dag weer onze drive uit putten.

Ook hierom staan we bekend:

In Staphorst zijn wij een echte MKB-vestiging. We werken veelal voor klanten in of nabij Staphorst, in verschillende takken. De maakindustrie is een grote hiervan. We streven ernaar de komende jaren onze klantenportefeuille verder uit te bouwen. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • We zijn nauw betrokken bij de gemeenschap Staphorst;
  • We zijn heel divers, in afkomst en achtergrond;
  • Betrokkenheid bij elkaar voert hier de toon.

Menselijkheid

We houden van hard werken. Discipline kenmerkt ons, daadkracht maakt ons wie we zijn. Maar het menselijk met elkaar omgaan vinden we belangrijker. Verbinding is de basis, zowel bij onze klanten als bij elkaar. Alleen op die manier kom je tot diepgaande relaties, die voor ons van onschatbare waarde zijn. Werkgeluk willen we dan ook koste wat het kost waarborgen.

In het hart van Staphorst

We hebben een groot hart voor Staphorst. We waarderen de lokale gemeenschap en kopen het liefst lokaal. Zo vind je ons geregeld bij de lokale visboer of bakker. En ook onze klanten komen veelal uit Staphorst of de omliggende gemeenschappen. Zo dragen we ons steentje bij aan deze gemeenschap!

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Staphorst
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur