Misschien wel de vitaalste vestiging...

Countus Enschede

Aan de rand van Nederland, in het oosten, daar vind je Countus Enschede. Hoe je onze vestiging het beste kan omschrijven? Vitaal, Twentse nuchterheid en een mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’. Wat ons verbindt is onze intrinsieke motivatie om kwaliteit te leveren voor onze klanten. We zijn betrokken bij onze klanten en weten wat er speelt. Maar we zijn ook betrokken bij elkaar. We motiveren, stimuleren en moedigen aan. Werkgerelateerd, maar ook privé om bijvoorbeeld te gaan sporten. We zijn namelijk misschien wel de vitaalste vestiging van Countus. Iedereen op zijn of haar eigen manier, maar toch samen. En daar zijn we trots op.

Ook hierom staan we bekend:

In Enschede zijn wij een echte MKB vestiging. We werken dan ook voor klanten in uiteenlopende branches. Daarin hebben we de afgelopen jaren de stap gemaakt van operationeel naar tactisch van dienst zijn. En dat wordt gewaardeerd. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • We werken ook met en voor bedrijven uit Duitsland
  • We willen graag leren en doen dit volop
  • Ondernemerschap heerst

Over vitaliteit

Fit en gezond willen zijn, is voor ons allemaal belangrijk. Dat delen we. Teamuitje? We werken ons het liefst in het zweet. Pauze? We wandelen graag een rondje. 10.000 stappen per dag of een maand lang enkel de trap pakken? Challenge accepted. We zijn betrokken bij elkaar en houden elkaar graag accountable om doelen te behalen. Samen sta je sterker, dat hebben we al ontdekt. En zeg nou zelf, een borrel met een 0.0 biertje en gezondere snacks is minstens zo gezellig.

Aan de rand van ‘t land

We hebben een groot hart voor Twente. We doen dan ook méér dan enkel klanten helpen hier. Zo zijn we betrokken bij het moois dat Twente te bieden heeft en steunen we deze initiatieven. Van FBK Games tot Military en van Haringparty tot de Marathon hier. We hebben een sterke band met de regio en zetten ons graag in.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Enschede
Zuiderval 110
7543 EZ Enschede

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur