Jong en vol ambities

Countus Barneveld/Ede

Bij Countus Barneveld/Ede doen wij het net even anders dan anderen. Onze focus ligt niet op cijfers en resultaat, maar op relaties en personen. En junioren hoeven zich bij ons niet eerst te bewijzen. Heb je ambitie en zin in dit werk? Dan mag je het gewoon doen en het in de praktijk leren. We hebben het volste vertrouwen in je. Hoe dat er op kantoor uitziet? Het bruist hier van dynamiek. Stagiairs, zij-instromers, junioren, senioren, met ieder een andere achtergrond. De sfeer zit er goed in en de kwaliteit is hoog. Alles draait hier immers om groei: jouw  groei. Vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk. Je wordt gecoacht, krijgt vertrouwen en maakt onderdeel uit van onze enorme teamspirit. We zijn zo nuchter als het maar kan, werken hard en hebben het leuk samen. Daar wil je toch bij horen?

Ook hierom staan wij bekend:

Ons team is jong, dynamisch en zit vol ambities. Waar een wil is is een weg. Kansen zijn een garantie als je hier komt werken, en een fijne werksfeer is de basis. Waar wij verder bekend om staan?

 

  • We hebben diepgaande relaties met onze klanten
  • We delen een familiegevoel op de werkvloer
  • Ondernemerschap heerst

Learning on the job

Wij geloven heilig in het principe ‘learning on the job’. Ambitie en enthousiasme is belangrijker dan kennis. Veel van onze starters zijn dan ook gedreven tot op het bot. Zij krijgen van ons het vertrouwen en kunnen het vak in de praktijk leren. Ervaring is er genoeg, waar je uit kan putten. Zo staan we voor jouw ontwikkeling en kan je snel groeien in korte tijd.

2 vestigingen, 1 team

Onze locatie kent twee vestigingen: Barneveld en Ede. Op beide plekken kan je werken. Toch zijn we één team en kennen we elkaar door en door. Onze cultuur is laagdrempelig en zo nuchter als het maar kan. We maken het niet onnodig ingewikkeld en communiceren in normale mensen taal. Zo zijn wij, zo zijn onze klanten en zo is onze werkomgeving. En daar willen we niks aan veranderen.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Barneveld
Albert Plesmanstraat 2
3722 MN Barnveld

Countus Ede
Nieuwe Kazernelaan 2 (D22)
6711 JC Ede

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur