In het hoge noorden met de voeten in de klei 

Countus Leeuwarden

Onze vestiging in het hoge noorden hebben we zelf vanaf de grond af aan opgebouwd. Wat daar inmiddels staat? Een gedegen vestiging die is gegroeid in aantal mensen, in aantal klanten en in kwaliteit. Inmiddels zijn we klaar voor de volgende stap: een volwaardig team, om straks meer klanten te kunnen bedienen. Als je daar onderdeel van uit maakt, mag je rekenen op een gezonde portie Friese nuchterheid, toegankelijke en behulpzame collega’s en mooie klanten om voor te werken. Klanten die zich met name in de melkveehouderij en akkerbouw bevinden. Ons agro-hart is immers groot hier in Leeuwarden.

Ook hierom staan wij bekend:

In Leeuwarden werken we voornamelijk voor klanten in de agro-sector. Van landbouwer tot akkerbouwer. Wel ligt onze toekomst nog open. We zien overal kansen en maken ze het liefst allemaal waar. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • Al onze collega’s hebben affiniteit met de agro-sector
  • We zijn ondernemend
  • Noordelijke nuchterheid kenmerkt ons

De agro-sector

Ons hart ligt bij de agro-sector. Landbouw, akkerbouw, melkveehouderij, fruitteelt: we kennen de tak tot op ons duimpje en weten waar we over praten. Zelf hebben we ook stuk voor stuk affiniteit met agro. Zo spreken we dezelfde taal als onze klant, en dat maakt de relatie vertrouwder. Om dit werk te kunnen doen moet je agro dus leuk vinden. Het is echt een aparte tak van accountancy.

Friese nuchterheid

De Friese cultuur voelen we tot op het bod. We voelen ons verbonden, zijn zo nuchter als het maar kan en de cultuur is open, laagdrempelig en pragmatisch. Niet lullen maar poetsen. Als we iets willen, gaan we ervoor. Dat deden we bij de start, toen we letterlijk de vlag hier in de grond staken, tot aan nu. En daar zijn we trots op. Zo trots als een Fries.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Leeuwarden
Heliconweg 62
8914 AT Leeuwarden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur