Waar kwaliteit hoog, héél hoog, in het vaandel staat

Countus Joure

Countus Joure is ooit gestart met niets: enkel dromen en daadkracht. In 15 jaar tijd zijn we met die twee ingrediënten uitgegroeid tot een mooie vestiging met een absurd hoge kwaliteit. Voor minder dan een 9 gaan we niet. Om die kwaliteit te kunnen garanderen, hebben we mensen nodig die dit kunnen leveren. Daarom is de ontwikkeling van onze collega’s prioriteit. Je kan hier enorm veel leren. En is het niet binnen onze muren, dan vinden we bij een collega-vestiging wel ruimte en plek. Onze resultaten spreken ons verhaal. En daar zijn we trots op. Je kan op ons rekenen, of zoals we in het Fries zeggen: “Jo ken op Countus Joure rekkenje”.

Ook hierom staan wij bekend:

We zijn een gemixte vestiging in Joure. We werken veel voor agrarische klanten, maar ook MKB-klanten in bijvoorbeeld reclame en media passeren regelmatig de revue. Zo kan je bij beide takken van sport veel leren. Waar we verder bekend om staan?

 

  • We denken altijd mee: als weg A niet kan, is weg B misschien de oplossing
  • We delen een familiegevoel
  • Groei is onze ambitie, kwaliteit is onze basis

Friese cultuur

De Friese cultuur leeft hier. De cultuur van hard werken, nuchterheid en verbondenheid. Onze klanten zitten ook veelal aan de onderkant van Friesland en delen deze mentaliteit met ons. Dat voelt goed. We gaan voor onze klant, hebben een mentaliteit van niet lullen maar poetsen en zijn recht voor raap. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Ook de Friese verbondenheid voelen wij: we zijn een echt team met een gedeeld doel. Dat motiveert, en dat werkt.

Samenwerken is onze methode

We mogen dan wel hard op de kwaliteit zijn, we zijn zacht op de persoon. Samenwerken is onze manier van werken. Zo kunnen we samen onze kwaliteit zo hoog houden. We helpen elkaar, leren van elkaar en hebben het gezellig met elkaar. Een lunchwandeling? Doen we. Bijkletsen op maandagochtend? Standaard hier. Samen kom je verder.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Joure
Mercatorweg 2 
8501 XK Joure

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur