Waar ambitie en eigenaarschap de toon voeren

Countus Zeewolde

Je vindt ons in de Flevopolder: Countus Zeewolde. Een vestiging waar het niet draait om wat je allemaal kan, maar vooral om wie je bent. We kijken dan ook liever naar drive en ambitie dan naar een diploma. Dat menselijke, dat zit in ons. Zowel naar onze collega’s als naar onze klanten. We vertrouwen op eigenaarschap, wat ook betekent dat je hulp vraagt wanneer dat nodig is. Ruimte om te groeien is er bij ons volop. Als jij groeit, kan je onze klanten immers ook weer helpen groeien. En het overtreffen van verwachtingen bij hen, daar gaan we voor.

Ook hierom staan wij bekend:

In Zeewolde werken we zowel voor agrarische- als MKB-klanten. Voor beide markten staat de mens voorop en streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen. Eigenaarschap is daarvoor het belangrijkste ingrediënt. Waar we nog meer bekend om staan?

 

  • Ondernemerschap heerst;
  • De menselijke maat is onze leidraad;
  • Niks is ons te gek.

Ruimte voor ontwikkeling

Kansen om je te ontwikkelen zijn er bij ons volop. Als jij aangeeft stappen te willen zetten, dan gaan we je helpen. Ook als je een ambitieuze junior bent zonder specifieke marktkennis, zetten wij interne coaching in om jou op te leiden tot een waardevol lid van ons team. Zo helpen we elkaar om tot het beste resultaat te komen. Ontwikkeling is bij ons dan ook prioriteit.

 

Met hart en ziel voor de klant

Betrokkenheid is onze belangrijkste kernwaarde. We gaan met hart en ziel voor de klant en overtreffen graag verwachtingen. Menselijkheid voert de toon. We gaan voor echte gesprekken, echte mensen, echte relaties. We werken veel voor familiebedrijven, en zeker in dit soort bedrijven is menselijkheid van onschatbare waarde. Daar gaan we dan ook voor.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Emmeloord
Landauer 2 
3891 AB Zeewolde

Tel: 036 - 52 214 37 
Mail: [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur