Ondernemersadviseur worden?

Bij Countus weten we hoe cruciaal een ondernemersadviseur is voor het succes van onze klanten. Als ondernemersadviseur, in de markt ook wel bekend als relatiebeheerder, ben jij de brug tussen de ondernemer en de optimale bedrijfsvoering. Heb jij een passie voor het adviseren van ondernemers en het helpen groeien van hun bedrijf? Dan is de rol van ondernemersadviseur bij Countus wellicht jouw volgende stap. In deze rol sta je naast de klant en ben je heel nauw betrokken bij zijn of haar bedrijfsvoering. Wij bieden een omgeving waar je voortdurend kunt leren en ontwikkelen, met de focus op het leveren van waarde voor onze klanten. Maar wat houdt deze functie precies in, en wat kan je verwachten?

 

Wat doet een ondernemersadviseur?

Als ondernemersadviseur bij Countus ben jij het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Je biedt hen advies op maat over uiteenlopende bedrijfsvraagstukken, van financiële planning tot strategische bedrijfsontwikkeling. Maar je bent meer dan dat. Je bent een vertrouwenspersoon, een luisterend oor en geeft heel gericht advies. Jouw doel? Ondernemers helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dit doe je door niet alleen te reageren op vragen, maar ook proactief kansen en oplossingen aan te dragen die bijdragen aan de groei van hun onderneming.

Wat verdient een ondernemersadviseur?

Werken als ondernemersadviseur bij Countus betekent dat je beloond wordt met een marktconform salaris dat recht doet aan jouw expertise en de waarde die je toevoegt. Naast een aantrekkelijk salaris bieden we je een pakket aan secundaire voorwaarden, ontworpen om je werk- en privéleven in balans te houden. Ook krijg je bij ons volop kansen om je professioneel te ontwikkelen en door te groeien. Sterker nog: we staan bekend om ons ontwikkelingsaanbod.

Hoe word je ondernemersadviseur bij Countus?

De weg naar de rol van ondernemersadviseur bij Countus begint bij jouw motivatie en achtergrond in bedrijfskunde, accountancy, economie, of een gerelateerd vakgebied. Wij zoeken mensen met een hart voor ondernemen én ondernemers, die in staat zijn om complexe informatie helder te communiceren en relaties te bouwen met klanten. Je kan bijvoorbeeld vanuit een rol als assistent accountant, doorgroeien naar de rol van ondernemersadviseur. Ervaring in een adviesrol is een pre, maar geen vereiste. Wij bieden interne trainingen en opleidingen aan om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Je maakt het verschil voor ondernemers

Als ondernemersadviseur bij Countus maak je écht het verschil voor onze klanten. Je staat naast de ondernemer, begrijpt zijn uitdagingen en ambities, en adviseert over de beste strategieën om deze te realiseren. Jouw inzichten en adviezen dragen bij aan de groei en het succes van hun onderneming. Zo speel je een heel belangrijke rol in het realiseren van hun dromen en ambities.

Werken als ondernemersadviseur bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als jurist? Neem dan contact met ons op!