Jurist worden?

Een accountantskantoor kan niet zonder haar juristen. Als jurist ondersteun je onze klanten met deskundig juridisch advies. Als jurist binnen Countus ben je meer dan alleen een adviseur; je bent een cruciale schakel in het waarborgen van de rechten en belangen van onze klanten en collega’s. Heb je een scherp oog voor detail, een passie voor recht en ben je op zoek naar een plek waar je kunt groeien en ontwikkelen? Dan is de rol van jurist bij Countus misschien wel jouw volgende stap. Bij Countus krijg je de kans om je juridische expertise in te zetten in een omgeving die waarde hecht aan jouw ontwikkeling en succes.

 

Wat doet een jurist?

Als jurist bij Countus ben je verantwoordelijk voor het bieden van juridisch advies aan onze klanten. Dit kan variëren van het opstellen van contracten tot het adviseren bij geschillen. Je interpreteert wet- en regelgeving en past deze toe in adviezen die je geeft. Met jouw kennis en expertise ondersteun je klanten en collega’s bij juridische vraagstukken en zorg je ervoor dat hun belangen optimaal worden behartigd. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, arbeidsrecht of een ander juridisch specialisme, als jurist bij Countus maak je het verschil.

Wat verdient een jurist?

Bij Countus waarderen we de inzet en expertise van onze juristen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris dat past bij je ervaring en de waarde die je toevoegt aan ons team en onze klanten. Daarnaast bieden we een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, flexibele werktijden en een ondersteunende werkomgeving waarin je je op verschillende manieren kan ontwikkelen.

Hoe word je jurist bij Countus?

Om jurist bij Countus te worden, heb je een juridische opleiding nodig, zoals Rechtsgeleerdheid of een soortgelijke opleiding. Maar we kijken verder dan je diploma. Jouw motivatie, analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden zijn minstens zo belangrijk. Bij Countus zoeken we mensen die proactief zijn, goed kunnen samenwerken en een passie hebben voor juridische uitdagingen. Heb je deze kwaliteiten? Dan bieden we je de mogelijkheden om je carrière als jurist bij Countus te starten en te groeien.

Je bent van onschatbare waarde

Bij Countus ben je als jurist essentieel in het ondersteunen van onze klanten en collega’s. Je biedt niet alleen juridisch advies, maar je bent ook een vertrouwenspersoon die naast de klant staat in uitdagende situaties. Met jouw expertise help je klanten om geïnformeerde beslissingen te nemen, risico’s te minimaliseren en kansen te benutten. Zo heb je de kans om echt impact te maken.

Werken als jurist bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als jurist? Neem dan contact met ons op!