Junior fiscalist worden?

Ben je net afgestudeerd en startend in de arbeidsmarkt, of zit je in de laatste fase van je studie en heb je een passie voor alles wat met cijfers te maken heeft? Dan is de functie van junior fiscalist bij Countus misschien wel jouw volgende stap. Bij ons krijg je de kans om jouw kennis in praktijk te brengen en te groeien in een omgeving die ontwikkeling stimuleert. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

Wat doet een junior fiscalist?

Als junior fiscalist bij Countus duik je in de wereld van belastingen en financiële regelgeving. Je ondersteunt ons team van ervaren fiscalisten bij het adviseren van klanten over een breed scala aan fiscale vraagstukken. Van het voorbereiden van belastingaangiftes tot het uitwerken van fiscale strategieën, je leert elke dag iets nieuws. Jouw werk helpt klanten om optimaal gebruik te maken van fiscale regelingen en om hun financiële gezondheid te verbeteren.

Wat verdient een junior fiscalist?

Bij Countus belonen we goede prestaties. Als junior fiscalist kun je rekenen op een marktconform salaris dat past bij je opleidingsniveau en ervaring. Naast je salaris bieden we je diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, een flexibele werkomgeving en kansen op professionele groei. Doorgroeikansen zijn eerder een garantie dan een optie!

Hoe word je junior fiscalist bij Countus?

Om junior fiscalist bij Countus te worden, heb je een relevante opleiding nodig, zoals fiscaal recht of fiscale economie. Maar we kijken niet alleen naar je diploma; jouw motivatie en de wil om te leren zijn minstens zo belangrijk. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat onze klanten en ons team naar een hoger niveau tilt.

Jouw doorgroeikansen als junior fiscalist

Bij Countus staat jouw ontwikkeling centraal. Als junior fiscalist krijg je de kans om door te groeien binnen het bedrijf. Met een breed scala aan opleidingen en trainingen én leren in de praktijk helpen we je om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te verbreden. Of je nu ambities hebt om senior fiscalist te worden of je in een specifiek fiscaal domein te specialiseren, bij Countus liggen de mogelijkheden voor het oprapen.

Belangrijke toegevoegde waarde

Als junior fiscalist speel je een cruciale rol in het succes van onze klanten. Met jouw fiscale kennis en inzichten help je klanten om slimme keuzes te maken en hun financiële doelstellingen te bereiken. Jouw werk draagt direct bij aan het financiële welzijn van onze klanten.

Werken als junior fiscalist bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als fiscalist? Neem dan contact met ons op!