Junior assistent accountant worden?

Denk je aan een carrière als junior assistent accountant? Bij Countus openen we de deuren voor enthousiaste starters zoals jij! In deze juniorfunctie als assistent accountant duik je in de wereld van cijfers en financiën. Het is jouw springplank naar een veelbelovende carrière in de accountancy. Maar wat houdt het precies in om als junior assistent accountant aan de slag te gaan bij Countus?

 

Wat doet een junior assistent accountant? 

Als junior assistent accountant bij Countus sta je aan het begin van een uitdagende financiële reis. Je ondersteunt bij het voorbereiden van financiële overzichten, controleert financiële documenten en leert hoe je klanten het beste advies geeft. Je speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de voorbereiding en samenstelling van jaarrekening van diverse klanten. Ook leer je de cijfers te interpreteren tot advies. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail helpen bij het nauwgezet verwerken van de klantgegevens.

 

Wat verdient een junior assistent accountant? 

Starten als junior assistent accountant bij Countus betekent een aantrekkelijk startsalaris dat past bij jouw inzet en potentieel. Je salaris groeit mee met je ontwikkeling. Maar bij Countus krijg je meer dan alleen een mooi salaris. Wij bieden een omgeving waar je kunt groeien, leren en ontwikkelen. Dit kan zomaar eens jouw opstap zijn naar een functie als assistent accountant of ondernemersadviseur. Bovendien mag je rekenen op flexibele werktijden voor een fijne balans tussen werk en privéleven.

Hoe word je junior assistent accountant bij Countus? 

Geïnteresseerd in de functie van junior assistent accountant bij Countus? Met een relevante opleiding in accountancy, financiën of economie kom je in aanmerking voor deze rol. Bovendien bieden wij kansen voor gemotiveerde starters. Dus: ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière te starten? Bij ons krijg je de training en begeleiding die je nodig hebt om te groeien in je rol.

Jouw toegevoegde waarde voor klanten als junior assistent accountant 

Als junior assistent accountant bij Countus ben je meer dan een cijferaar. Je bent een belangrijke spil in het web voor onze klanten, bijvoorbeeld bij het samenstellen van hun jaarrekening. Met jouw financiële inzicht help je hen bij het nemen van slimme beslissingen voor hun onderneming. Jouw werk heeft impact. Je helpt klanten hun doelen te bereiken en draagt bij aan hun succes. Jouw groei betekent ook groei voor onze klanten.

Werken als junior assistent accountant bij Countus?

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als junior assistent accountant? Neem dan contact met ons op!