Fiscalist in de agrarische sector worden?

In de dynamische wereld van de agrarische sector is een fiscalist van onschatbare waarde. Bij Countus zijn onze fiscalisten specialisten die de complexe fiscale vraagstukken van agrarische ondernemers aanpakken. Als jij een scherp financieel inzicht hebt en een passie voor de agrarische wereld, dan is een carrière als fiscalist bij Countus wellicht iets voor jou. Bij Countus streven we naar voortdurende groei en ontwikkeling, en als fiscalist in de agrarische sector krijg je bij ons volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Maar wat houdt het precies in om als fiscalist in de agrarische sector te werken en waarom zou je dit bij Countus willen doen?

 

Wat doet een fiscalist in de agrarische sector?

Als fiscalist agro bij Countus ben jij de expert die zich richt op de fiscale uitdagingen waarmee agrarische bedrijven worden geconfronteerd. Je analyseert complexe fiscale wetten en regels en vertaalt deze naar praktisch advies dat aansluit bij de specifieke behoeften van agrarische klanten. Of het nu gaat om erf- en schenkingskwesties, fiscale voordelen voor investeringen in duurzame landbouw, of strategisch advies voor bedrijfsoverdrachten binnen familiebedrijven, als fiscalist agro ben je de deskundige die klanten helpt om hun financiële doelstellingen te realiseren.

 

Wat verdient een agro-fiscalist?

Bij Countus waarderen we de bijdrage van onze agro-fiscalisten agro en belonen we deze naar waarde. Naast een marktconform salaris bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Kansen om je te ontwikkelen zijn er dan ook volop. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten binnen de agrarische sector om je expertise verder uit te breiden. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe word je fiscalist in de agrarische sector bij Countus?

Er is geen specifieke opleiding tot fiscalist agro, maar een achtergrond in financiën, economie of fiscaal recht is waardevol. Ook is affiniteit met agro zeer gewenst voor deze specifieke functie en zien we in de praktijk ook vaak een historie op de landbouwschool. Toch zijn ambities belangrijker dan je papieren. Bij Countus geloven we in talentontwikkeling en bieden we trainingsprogramma's en mogelijkheden voor professionele groei. Bij ons krijg je dan ook de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn als agro-fiscalist.

Familiebedrijven ondersteunen

Als agro-fiscalist speel je een belangrijke rol voor ondernemers. Veel van onze agrarische klanten zijn eigenaar van een familiebedrijf. Een menselijke maat is dan ook van onschatbare waarde. Als medewerker van Countus kan jij deze toegevoegde waarde bieden. Met jouw expertise help je klanten om doordachte strategische beslissingen te maken. Een bijzondere rol dus!

Werken als agro-fiscalist bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als fiscalist? Neem dan contact met ons op!