Assistent accountant worden?

Zoek je een plek waar je je financiële talenten kunt inzetten en ontwikkelen? Overweeg dan eens de rol van assistent accountant bij Countus. In deze rol ben je de spil in de financiële wereld van onze klanten. Je helpt hen met heldere inzichten en praktische oplossingen. Als je graag met cijfers werkt en een passie hebt voor financiële puzzels, dan zou de functie van assistent accountant bij Countus jou wel eens op het lijf geschreven kunnen zijn. Ontdek wat deze functie inhoudt en hoe jij hierin kunt groeien bij ons.

 

Wat doet een assistent accountant? 

Als assistent accountant bij Countus sta je midden in het financiële hart van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en verwerken van financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen, en het bieden van ondersteunend advies waar nodig. Je werkt samen in een team van professionals, om samen het beste neer te zetten voor onze klanten. Jouw nauwkeurigheid en analytisch vermogen maken dat klanten op jou kunnen bouwen.

 

Wat verdient een junior assistent accountant? 

Bij Countus waarderen we je inzet en expertise. Als assistent accountant kun je een competitief salaris verwachten dat past bij je ervaring en kwaliteiten. Naarmate je je ontwikkelt, zal je salaris meestijgen. Maar bij ons gaat het verder dan alleen het salaris. Je krijgt ook de kans om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, in een stimulerende omgeving waar initiatief gewaardeerd wordt. Flexibele werktijden en een balans tussen werk en privé zijn onderdeel van onze cultuur.

Hoe word je assistent accountant bij Countus? 

Om assistent accountant bij ons te worden, heb je een relevante opleiding nodig, zoals HBO Accountancy of een vergelijkbare studie. Ook hebben we meerdere collega’s in dienst wie een duaal traject volgen, dus leren en werken tegelijk. Verder heb je een scherpe geest, oog voor detail en een passie voor cijfers. Ook als je nog aan het begin van je carrière staat, bieden wij de begeleiding en kansen om je te ontwikkelen tot een volwaardige professional.

Jouw toegevoegde waarde voor klanten als  assistent accountant 

Als assistent accountant bij Countus ben jij essentieel in het ondersteunen van onze klanten. Je helpt hen met het begrijpelijk maken van complexe financiële data, geeft inzicht waar nodig en biedt oplossingen die hun bedrijf vooruithelpen. Jouw werk draagt bij aan de stabiliteit en groei van hun ondernemingen. Je bent niet alleen een cijferexpert; je bent een vertrouwde adviseur die helpt om dromen en doelen te realiseren.

Werken als assistent accountant t bij Countus

Benieuwd wat het werken bij Countus voor jou kan betekenen? Of heb je specifieke vragen over het werken als assistent accountant? Neem dan contact met ons op!