Misschien wel de belangrijkste schakel…

Countus Salarisadministratie

Het een gaat niet zonder het ander, en zo kan je geen accountantskantoor zijn zonder salarisadministratie. Als onderdeel binnen de Countus-familie hebben wij een belangrijke rol voor alle facetten rondom HR. Meer dan het verwerken van salarissen, meer dan vragen beantwoorden van klanten. Zo ambitieus als onze afdeling is, zo ambitieus zijn onze collega’s. We faciliteren persoonlijke ontwikkeling dan ook volop. En niet enkel werk gerelateerd. We zijn betrokken bij jou. Niet alleen gericht op je functie, maar vooral ook op jou als mens.

Ook hierom staan we bekend:

Salarisadministratie: dat is meer dan salarissen verwerken voor onze klanten. Dat is een belangrijke rol verrichten voor klanten in de gehele HR-keten. Van personeelsadvies tot ziekteverzuim en van juridisch advies tot re-integratie. We doen dit als team. Waar wij bekend om staan?

 

  • Je doet het niet alleen: we staan altijd klaar om elkaar te helpen;
  • We werken sectoraal en branchegericht;
  • We zijn flexibel: jouw welzijn staat voorop.

Dicht bij de klant

Wij zijn geen uitvoerend partner op afstand. Net als dat we intern betrokken zijn, zijn we ook betrokken bij onze klanten. We weten wat er speelt en gaan ervoor om hen zo goed mogelijk te helpen. Regelmatig de ondernemer bezoeken is daar onderdeel van. Dat moet ook: met het steeds breder worden van het HR-vak werkt een partnership op afstand voor ons niet langer.

Persoonlijke groei

We gaan voor groei van onze medewerkers. Mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn er volop, en onze support heb je daarin. Maar ook op persoonlijk vlak bieden we die mogelijkheden. Zo hebben veel collega’s een onderneming, hobby of 2e baan naast hun werk bij Countus. Van woonwinkel tot het bouwen van apps, en van massagepraktijk tot TikTok: we supporten waar jij als mens vrolijk van wordt!

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Agro Zwolle
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle

Tel: 038 – 45 526 00

Mail: [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur