Volop in ontwikkeling

Countus Emmen

In Zuidoost Drenthe, in hartje Emmen, hangt verandering in de lucht! We worden steeds meer een plek van groei en ontwikkeling, waarin onze collega’s volop kunnen meegroeien. We verschuiven steeds meer in de transitie richting het worden van een strategisch partner voor onze klanten, en we staan steeds meer naast de klant. En die klanten, die zijn heel divers. Van zorg tot toerisme, en van detailhandel tot cultuur. En ons team? Die is enorm hecht. De norm is no nonsense, de sfeer zit er goed in en de snackdag slaan we niet over. Onze missie? Relevant zijn voor onze klanten en collega’s. Daar zetten we ons dan ook vol voor in.

Ook hierom staan we bekend:

In Emmen zijn wij een echte MKB vestiging. We werken dan ook voor klanten in uiteenlopende branches. Voor hen zitten we steeds meer in de transitiefase van operationeel te werk gaan, naar strategisch. Waar we nog meer bekend om staan?

 

  • We bieden mogelijkheden voor iedereen die wil leren;
  • Collega’s die een duaal traject volgen nemen we graag aan;
  • Er is veel ruimte voor groei.

Ruimte voor groei

Er waait een frisse wind bij ons op kantoor, en dat biedt veel mogelijkheden voor onze collega’s. Het adviseurschap kunnen collega’s gaan ontdekken, en dichtbij de klant staan wordt steeds meer de basis. Om deze vaardigheden eigen te maken, bieden wij collega’s volop kansen om te groeien. Zo kan je letterlijk en figuurlijk met ons meegroeien.

In het hart van Drenthe

Je vindt ons in Zuidoost Drenthe, en de verbinding met de regio is er. Ons kantoor? Die vind je hartje centrum, waar de sfeer je direct tegemoet komt. Ook werken voor mooie Drenthse klanten zoals het Hunebedcentrum. Hoe Drenths wil je het hebben?

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Emmen
Baander 34
7811 HJ Emmen

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur