Audit-specialisten met humor

Countus Audit

Met serieus werk bezig zijn, betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Integendeel. Wij zijn Countus Audit: een gedreven club mensen met niet alleen een gedeeld doel, maar ook een gedeelde mentaliteit. We hebben hier een machtig fijne cultuur met flexibele arbeidsvoorwaarden, volop groeimogelijkheden en gezellige collega’s, waar we mooi en belangrijk werk doen. Werk waarin we verder willen groeien. Zowel in onze klantenportefeuille als in ons team. En jij kan daar onderdeel van uitmaken.

Ook hierom staan we bekend:

Audit: dat is méér dan formaliteiten en processen op papier zetten. Dat is dicht op de klant zitten, werk doen wat er toe doet en vooral ook werk dat kansen biedt. Kansen voor professionele én persoonlijke groei. Kies jij een richting, dan helpen wij je om die koers te gaan varen. Waar we verder bekend om staan?

 

  • Flexibiliteit op en top: thuiswerken, je eigen tijden indelen, studeren. Er kan heel veel;
  • Relaties zijn belangrijker dan financieel resultaat;
  • We maken altijd tijd en ruimte voor een lolletje.

 

Woest aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden? Die noemen we ook wel woest aantrekkelijk. We geven je vrijheid binnen bepaalde kaders en vertrouwen op een stukje eigenaarschap van onze collega’s voor het werk dat er te doen is. Dat resulteert in collega’s die graag de dag vroeg beginnen en anderen die liever hun kind naar school brengen en dus wat later beginnen. Weer anderen komen van ver en werken graag deels thuis en dan zijn er collega’s die graag ’s middags een eindje gaan wandelen. In overleg kan het allemaal.

We gaan voor groei

We hebben een gedeeld doel: groeien. Niet dat we dat nog niet gedaan hebben, want we zijn immers uitgegroeid van een kleine partij naar een team van 40 man. Maar we willen meer. Meer mensen, meer klanten én meer opdrachten. Financieel resultaat is niet ons doel, de relatie staat voorop. En intern? Onze cultuur is onze kracht, dus groei mag nooit ten koste gaan van dat.

Verhalen van collega's

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Audit
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle

Countus Audit
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur