Audit-specialisten met humor

Countus Audit

Met serieus werk bezig zijn, betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Integendeel. Wij zijn Countus Audit: een gedreven club mensen met niet alleen een gedeeld doel, maar ook een gedeelde mentaliteit. We hebben hier een machtig fijne cultuur met flexibele arbeidsvoorwaarden, volop groeimogelijkheden en gezellige collega’s, waar we mooi en belangrijk werk doen. Werk waarin we verder willen groeien. Zowel in onze klantenportefeuille als in ons team. En jij kan daar onderdeel van uitmaken.

Ook hierom staan we bekend:

Audit: dat is méér dan formaliteiten en processen op papier zetten. Dat is dicht op de klant zitten, werk doen wat er toe doet en vooral ook werk dat kansen biedt. Kansen voor professionele én persoonlijke groei. Kies jij een richting, dan helpen wij je om die koers te gaan varen. Waar we verder bekend om staan?

 

  • Wij kijken naar jou als individu en waar jouw kracht ligt.
  • Wij zijn een gedreven team van 30 jonge vakgenoten.
  • Bij ons krijg je vrijheid en vertrouwen om zelf keuzes te maken in jouw werk.
  • Wij stimuleren jouw ontwikkeling en groei en investeren graag in training en opleiding. 

Woest aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden? Die noemen we ook wel woest aantrekkelijk. We geven je vrijheid binnen bepaalde kaders en vertrouwen op een stukje eigenaarschap van onze collega’s voor het werk dat er te doen is. Dat resulteert in collega’s die graag de dag vroeg beginnen en anderen die liever hun kind naar school brengen en dus wat later beginnen. Weer anderen komen van ver en werken graag deels thuis en dan zijn er collega’s die graag ’s middags een eindje gaan wandelen. In overleg kan het allemaal.

Jij staat centraal

Persoonlijke ontwikkeling en verbinding zijn onze drijfveren. Jij staat in het middelpunt om jouw koers te bepalen en kom je er niet helemaal uit? Dan denken wij graag met jou mee. Het allerbelangrijkste is dat jij werk doet waar je blij van wordt, ook als dit buiten de standaard functieprofielen valt. Onder andere hierdoor resulteert dit in uitzonderlijke medewerkerstevredenheidsscores, iets waar wij iedere dag trots op zijn.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Audit
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle

Countus Audit
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur