Poten in de klei, hart voor onze klanten

Countus Agro Zwolle

Agro is onze thuishaven. Vanuit die passie werken wij met hart en ziel voor onze agrarische klanten en zetten wij ons in voor betrokkenheid, kwaliteit en het menselijke aspect. Ons energieke team van gedreven collega's, zowel junioren als senioren, duikt samen in de uitdagingen van de agrarische wereld en ondersteunt familiebedrijven generatie op generatie. Wij begrijpen hun wereld, staan naast hen bij bedrijfsopvolging en strategische beslissingen, en vieren onze successen samen. Bij ons staat menselijkheid centraal; we leren elke dag en blijven in ontwikkeling om onze klanten deskundig advies te bieden.

Ook hierom staan we bekend:

Werken voor onze agrarische klanten, dat is onze passie. We kennen de wereld en weten hoe de vork in de steel zit. Samen gaan we voor de beste resultaten voor onze klant. Waar we verder bekend om staan?

 

  • Familiebedrijven vormen onze kern, waar we vaak generatie op generatie voor werken;
  • Betrokkenheid kenmerkt ons. Naar de klant, maar ook naar elkaar;
  • Successen vieren we samen. Gewoon, met een informele borrel.

Werken voor familiebedrijven

Onze kennis van agro is groot. Veel van onze collega’s hebben zelf ook een agrarisch bedrijf en kennen de wereld door en door. Niet gek dan ook, dat een band tussen klant en collega heel natuurlijk ontstaat. Vertrouwen in onze expertise is er dan ook volop. Generatie op generatie wordt daarop vertrouwd door onze klanten. Die menselijke connectie drijft ons.

Groeien als team

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Bij ons draait het niet alleen om onze klanten, het gaat ook om ons team. Om elkaar. Als team zetten we stappen en komen we verder. We leren van elkaar, sparren met elkaar en groeien we als team. We hebben een gedeeld doel en een gedeelde motivatie, waar we met elkaar voor de volle 100% voor gaan.

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Agro Zwolle
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle

Tel: 038 – 45 526 00

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur