Waar er kansen voor iedereen zijn…

Countus Wageningen

In het hart van de Gelderse Vallei, daar vind je Countus Wageningen. Met veel trots werken wij voor klanten in het MKB. Een sector die eruit springt? De zorg. Van medisch specialist tot huisarts, we staan voor ze klaar. Met een menselijke maat, want de relatie staat bij ons voorop. Zowel naar klanten toe, als intern. Want: wie je bent weegt veel zwaarder dan wat je kan. Wij geloven in het bieden van kansen. Aan junioren, aan zij-instromers, aan stagiairs. Want bij ons in Wageningen gaan we voor ontwikkeling en kansen, en voert werkplezier de norm. Daar staan we voor bij Countus Wageningen.

Ook hierom staan wij bekend:

In Wageningen zijn wij een echte MKB vestiging. We werken dan ook voor klanten in uiteenlopende branches, met de zorg als belangrijke sector. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • De deuren staan hier letterlijk en figuurlijk open;
  • De mens staat bij ons voorop;
  • We zijn nauw verbonden met de stad Wageningen

Kansen bieden

Werken bij Countus Wageningen betekent kansen krijgen. We kijken niet enkel naar wat je kan, maar vooral naar wie je bent en wat je wilt. Zit je momenteel in een ander vakgebied maar sta je te popelen om de accountancy te verkennen? Bij ons kan het. Sta je aan het begin van je carrière en wil je grootse stappen zetten? Wij bieden je de mogelijkheid.

In de Gelderse Vallei

Onze verbondenheid met de regio is diep. Veel van onze klanten zitten in de directe omgeving en we genieten van de dynamiek tussen de stad en de rust van de natuur. Wageningen is mooi. Heel mooi. Van het 5 Mei plein tot aan het voetbalstadion Wageningse Berg en de Uiterwaarden, we koesteren onze connectie met de stad.

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Wageningen
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur