Het hart van agro

Countus Groenlo

Zeg je Countus Groenlo, dan zeg je agrariërs. We kennen dit wereldje door en door, hebben onze passie hier gevonden en zetten ons voor deze tak van sport maar wat graag in. Het grootste deel van onze klanten is dan ook agrariër, en vaak zijn het ook familiebedrijven. Dat is heel bijzonder. We maken ze van generatie op generatie mee en zijn heel nauw betrokken als partner in hun ondernemerschap. Dat maakt dat we net even een tandje bijzetten en als het erop aankomt, gaan we voor ze door het vuur. D’r an!, de uitspraak van de voetbalclub hier, kan dan ook prima onder onze naam worden geplakt.

Ook hierom staan we bekend:

In Groenlo zijn wij een echte agro-vestiging. Familiebedrijven die al enorm lang klant bij ons zijn, vind je bij ons volop. We werken met hart en ziel voor deze klanten. Waar wij verder om bekend staan?

 

  • We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor onze klanten
  • Aan hierarchie doen we bij ons op kantoor niet: we zijn lekker plat
  • We nuttigen regelmatig een Grolsch’je met elkaar

Agro door en door kennen

De agro-sector is dynamisch. Veranderingen in wet- en regelgeving zijn er regelmatig en daar moet je als ondernemer op inspelen. Als team daarachter volgen wij deze wijzigingen op de voet, zodat we de klant zo gericht mogelijk advies kunnen geven. We spreken de taal van de ondernemer, kennen de terminologie en weten vaak ook uit de praktijk hoe het zit. Veel van onze collega’s hebben immers naast hun baan, zelf ook een agrarisch bedrijf.

Met betrokkenheid maak je het verschil

We staan dichtbij onze klanten, maar ook dicht bij elkaar. We hebben een gedeelde drive, namelijk, onze klanten zo goed mogelijk helpen. Daarom helpen we elkaar ook waar nodig, tijd of geen tijd, om zo ons doel te behalen. Aan hiërarchie doen we niet. We spreken elkaar makkelijk aan, helpen elkaar en denken actief met elkaar mee. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen.

 

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Groenlo
Barkenkamp 5
7141 EL Groenlo

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur