Werken aan een duurzamere wereld

Countus Dronten

Je vindt ons in het hartje van de Flevopolder, waar we ons dagelijks inzetten voor onze klanten. Diverse klanten, dat kan je wel zeggen. Van agro tot MKB tot een voor ons heel belangrijke business: de wereld van duurzaamheid en innovatie. Werk je bij Countus Dronten, dan mag je werken voor grote namen in de nieuwe energie. Zo streven we samen met hen naar een duurzamere wereld. Een walhalla voor jou als professional om in te leren. Dat geldt eigenlijk voor alle diensten die wij leveren aan klanten. Jouw ontwikkeling staat voorop en er zijn volop kansen om jouw ambitie waar te maken. Stap jij aan boord?

Ook hierom staan wij bekend:

Onze locatie in de polder hebben wij niet zomaar gekozen. Onze klanten, die hier al langere tijd gevestigd zijn, zijn zo dicht bij ons. Die betrokkenheid en het ons-kent-ons vinden we erg belangrijk bij Countus Dronten. Waar we verder bekend om staan?

 

  • Kansen zijn er hier volop
  • We werken samen om tot de beste resultaten te komen
  • We hebben een zeer grote agro-klantenportefeuille

Over duurzaamheid…

Kom je uit de polder, of ben je er wel eens geweest? Dan herken je het vast: uitgestrekte vlaktes met volop windmolens. Voor die mooie branche van duurzaamheid mogen wij werken vanuit Dronten. In deze branche hebben wij volop expertise en kennis. Zo dragen wij bij aan een duurzamere wereld en dat vinden we mooi.

Volop voor ontwikkeling

Wij geloven in de groei van de nieuwe generatie. Van junioren, nieuw in het vak. Je kan bij ons volop leren en onze ervaren krachten dragen hun kennis maar wat graag over. De verwachtingen zijn hoog, als je hier binnenstapt, maar kansen om die waar te maken zijn er ook volop. Wil je adviseur worden? Accountant? Of misschien wel leidinggevende? Spreek je ambitie uit, dan doen wij er alles aan om je daarheen te begeleiden.

Verhalen van collega's

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken? Of heb je specifieke vragen? Neem dan initiatief en bel of mail één van onze recruiters!

Hier vind je ons:

Countus Dronten
De Rede 30
8251 EW Dronten

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur